ua en ru

Порошенко: Абромавічус обіцяв подумати над рішенням про відставку

Порошенко: Абромавічус обіцяв подумати над рішенням про відставку Фото: президент України Петро Порошенко

Порошенко зустрівся з Абромавичусом

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус обіцяв подумати над рішенням про відставку. Про це у Facebook написав президент України Петро Порошенко.

"Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавичусом, якого я запросив у команду, надав українське громадянство і звернувся до фракції "Солідарність" з пропозицією висунути його на посаду міністра економіки. Айварас підтвердив, що протягом всього часу роботи в Уряді мав повну мою підтримку його реформаторських ініціатив, як безпосередньо, так і через Нацрада реформ. З боку можу таке гарантоване сприяння і надалі. Вважаю, що Айварас повинно залишатися міністром і продовжувати реформи. Він пішов думати", - повідомив Порошенко.

Президент також зазначив, що Національне антикорупційне бюро має розслідувати заяви, які зробив Абрамавичус щодо Ігоря Кононенка.

Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавічусом, якого саме я запросив до команди, надав українське громадянство і звер...

Опубликовано Петро Порошенко 3 февраля 2016 г.

Нагадаємо, сьогодні Айварас Абромавічус вирішив подати у відставку.

Міністр також заявив, що народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Ігор Кононенко блокував роботу міністерства.

Національне антикорупційне бюро України порушило справу за заявами Айвараса Абромавичуса про втручання в роботу відомства з боку Ігоря Кононенка.