ua en ru

Порошенко 26 червня проведе зустріч з Макроном у Парижі

Порошенко 26 червня проведе зустріч з Макроном у Парижі Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Після цього відбудеться телефонна розмова у нормандському форматі

Президент України Петро Порошенко 26 червня 2017 року проведе зустріч з президентом Франції Емануелем Макроном у Парижі. Про це глава держави заявив сьогодні, 22 червня 2017 року, у ході робочого візиту у Брюссель (Бельгія).

"26.06 я відвідаю Париж, де зустрінуся з президентом Макроном. Після цього відбудеться телефонна розмова у нормандському форматі", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко розпочав робочий візит до Брюсселю, глава держави вде провів зустріч з президентом Європейської ради Дональдом Туском. Окрім Туска Порошенко зустрінеться з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем, а також з іншими лідерами держав-членів ЄС. Крім того, він візьме участь у розширеному саміті Європейської народної партії.

Порошенко проінформує співрозмовників про загострення безпекової ситуації на Донбасі, стан виконання та конкретні випадки порушення російською стороною Мінських домовленостей з метою забезпечення позитивного рішення Європейської ради про продовження секторальних санкцій проти Росії.