ua en ru

Порошенко відмовився їхати на фінал ЧС-2014 з футболу

Президент України Петро Порошенко 13 липня 2014 р. не братиме участь у церемонії закриття Чемпіонату світу з футболу у Бразилії.

Президент України Петро Порошенко (на фото) 13 липня 2014 р. не братиме участь у церемонії закриття Чемпіонату світу із футболу у Бразилії. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент України Петро Порошенко, так само як і глави держав інших країн, отримав запрошення від Президента Бразилії Ділми Руссефф на церемонію закриття Чемпіонату світу із футболу. Однак, з огляду на ситуацію, яка сьогодні відбувається в Україні, глава держави вважає для себе неможливим відвідування фіналу Кубка світу", - йдеться у повідомленні.

Раніше прес-секретар Президента Бразилії Ділми Руссефф повідомив, що Порошенко прийняв запрошення взяти участь у фіналі Кубка світу із футболу в Ріо-де-Жанейро 13 липня 2014 р.

Зазначимо, очікується, що на церемонії закриття чемпіонату будуть присутні в тому числі канцлер Німеччини Ангела Меркель і Президент Росії Володимир Путін.

Сьогодні у Бразилії відбудеться фінальний матч ЧС-2014 із футболу, у якому зіграють збірні Німеччини і Аргентини. РБК-Україна вестиме онлайн-трансляцію вирішального поєдинку мундіалю.