ua en ru

Попов доручив протягом тижня вирішити, яким чином прибрати припарковані автомобілі з центру Києва

Голова КМДА Олександр Попов доручив начальнику транспортної інфраструктури Євгену Водовозову та начальнику управління Державної автомобільної інспекції ГУ МВС України у м. Києві Анатолію Курінному протягом тижня знайти рішення, яке дозволить забрати припарковані автомобілі з центру міста. Про це він сьогодні заявив під час розширеного засідання колегії КМДА, передає кореспондент РБК-Україна.

"В мене пропозиція до Анатолія Володимировича (Курінного) і до нашого департаменту, щоб вони відпрацювали найбільш ідеальну модель, що треба в місті зробити, щоб ми в цьому плані навели порядок хоча б на наших вузьких центральних вулицях, прибрали звідти парковку зовсім, особливо в зимовий час, зобов'язали в кого є паркувальні майданчики, підземні, будь-які, приймати автомобілі по нормальних ліберальних цінах", - заявив Попов.

За його словами, власники паркінгів не проти такої ініціативи з боку КМДА.

"До речі ми цю кампанію ще влітку проводили, знаю, мені Голубченко доповідав, і вона нормально сприймалася власниками таких паркувальних майданчиків... Я вас прошу, відпрацюйте ці моменти буквально на цьому тижні, вийдіть до нас з нормальною пропозицією, що треба в стислі терміни зробити системно", - додав він.

Попов також додав, що порядок в центрі міста треба навести в найближчі місяці.