ua en ru

У Полтавській області сталася масштабна пожежа на складі зберігання зерна

У Полтавській області сталася масштабна пожежа на складі зберігання зерна Фото: пожежа на складі з зерном (прес-центр ДСНС)

Загальна площа загоряння становила 3400 кв. м

У Полтавській області сталася пожежа на площі 3400 кв. м у складі для зберігання зерна на вул. Незалежності смт. Семенівка. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

На місці події з’ясувалося, що горять складські приміщення, один із яких вже повністю був охоплений вогнем та ще два частково.

"Відразу для захисту будівель та допомоги у ліквідації пожежі були залучені додаткові сили та техніка. Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалася ланка газодимозахисної служби. Силами рятувальників загоряння на площі 3400 кв. м о 18:45 локалізовано, а о 22:30 ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, їм удалося запобігти поширенню вогню на поруч розташовані склади та врятувати від знищення полум’ям дві будівлі, де зберігалося 1,1 тис. тонн зерна кукурудзи.

altaltaltalt
Фото: пожежа на зерносховищі у Полтавській області (прес-центр ДСНС)

Повідомляється, що на місці пожежі працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 21 рятувальник 8-го, 6-го державних пожежно-рятувальних постів та 15-ї, 20-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також 7 одиниць пристосованої техніки.

"Травмованих та загиблих немає. Причина займання встановлюється", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля села Збиранка Львівській області 10 червня сталася пожежа на Грибовицькому полігоні.