ua en ru

У Львівській області сталася пожежа на Грибовицькому полігоні

У Львівській області сталася пожежа на Грибовицькому полігоні Фото: пожежа (УНІАН)

Вогонь знищив сміття на площі 10 кв. метрів

Біля села Збиранка Львівській області, 10 червня 2017 року, сталася пожежа на Грибовицькому полігоні. Про це повідомляє департамент із питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

"10 червня о 18:20 год. поблизу с. Збиранка Жовківського на території Грибовицького полігону, який належить ЛКП "Збиранка", виникла пожежа. Вогнем знищено сміття на площі 10 кв. метрів. Пожежу локалізовано о 18:53, ліквідовано о 19:15 силами двох пожежних підрозділів у складі 9 чоловік та 2 од. техніки (2 АЦ) від ГУ ДСНС України у Львівській області", - йдеться в повідомленні.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 10 червня 2017 р.

Нагадаємо, також вчора повідомлялося, що у Львівській області в с. Гута в результаті пожежі в житловому будинку загинув чоловік. Як наголошується, в результаті пожежі вогнем було знищено житловий будинок, врятовано сусідню будівлю. Також вчора сталася пожежа в житловому будинку, в місті Кагарлик Київської області, внаслідок чого загинуло 2 людини.