ua en ru

У Полтаві подешевшав проїзд в автобусах і тролейбусах

У Полтаві подешевшав проїзд в автобусах і тролейбусах Фото: тролейбус (facebook.com/gpoltava)

З 26 вересня у Полтаві прозд у тролейбусі знизили до 2 гривень, а в автобусі - до 4

У Полтаві на гривню знизили ціни на проїзд у громадському транспорті: до двох гривень - у тролейбусах та до чотирьох гривень - в автобусах. Про це повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Також начальник відділу транспортних перевезень та зв'язку Юрій Сябро представив на розгляд виконкому два проекти рішень щодо переможців конкурсу перевізників та затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів-пільговиків до пасажирів, що оплачують проїзд.

"Починаючи з сьогоднішнього дня, електротранспорт та автотранспорт КП "Полтаваелектроавтотранс" здійснює перевезення за тарифами 2 гривні - поїздка у тролейбусі та 4 гривні - у автобусі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві з 14 липня разовий проїзд у метро та фунікулері, автобусах, тролейбусах, трамваях і міських електричках подорожчав до 8 гривень.

Згідно з документом, пасажири, які регулярно їздять громадським транспортом і користуються системою поповнення безконтактних карток, зможуть платити за 1 поїздку в метрополітені від 6,5 гривень (у разі придбання 50 поїздок).

Також раніше повідомлялося, що проїзд в автобусах Skybus між залізничним вокзалом Києва "Київ-Пасажирський" і аеропортом "Бориспіль" подорожчав до 100 гривень.