ua en ru

У Польщі школярка напала з ножем на інших учениць, три людини поранені

У Польщі школярка напала з ножем на інших учениць, три людини поранені Фото: місце інциденту (zielonagora wyborcza pl)

У польському місті Зелена Гура 17-річна дівчина з ножем, вчинила напад в школі на інших учениць. В результаті інциденту три школярки постраждали.

Про це повідомляє Gazeta Wyborcza.

Напад стався 29 вересня близько 9 ранку за місцевим часом в 5-й загальноосвітній школі міста. Школярка зайшла в випадковий клас і атакувала трьох інших учениць.

"Дівчина напала на випадкових людей з ножем. Троє студентів отримали ножові поранення. Їх життю нічого не загрожує", - повідомили в місцевій поліції.

Постраждалі доставлені в лікарні з ножовими пораненнями. В однієї з них розрізана брова.

Нападницю затримали вчителя і передали поліції. За словами учнів, дівчина напередодні погрожувала зробити атаку в школі в соцмережах. У поліції заявили, що у них немає такої інформації.

Нагадаємо, в кінці минулого тижня в Парижі невідомий скоїв напад з ножем на перехожих поблизу колишнього офісу газети Charlie Hebdo. В результаті нападу постраждали двоє журналістів видання, редакція яких знаходиться поблизу газети. Нападника вдалося затримати. За його словами, він хотів вчинити напад на працівників Charlie Hebdo через те, що ті публікують карикатури на пророка Мухаммеда.

Також РБК-Україна писало, що на початку червня у Китаї чоловік напав з ножем на школярів. В результаті постраждали 40 людей.