ua en ru

Поліція порушила справу за підпал кабінету судді по справі ГРУшників

Поліція порушила справу за підпал кабінету судді по справі ГРУшників Фото: пожежа в кабінеті Миколи Дідика пошкодила оргтехніку і меблі

На місці події вилучено та направлено на експертизу залишки пляшок з невідомою сумішшю

Поліція Києва порушила справу за фактом підпалу кабінету судді Голосіївського райсуду Миколи Дідика, який розглядає справу офіцерів ГРУ Росії Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Повідомляється, що поліція внесла відомості за фактом підпалу в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 2 статті 378 ("Умисне знищення або пошкодження майна судді, народного засідателя чи присяжного") Кримінального кодексу України.


"В рамках кримінального провадження проводяться оперативно-розшукові (слідчі) дії по встановленню і затриманню зловмисників. На місці злочину співробітники поліції проводять додатковий огляд", - йдеться в повідомленні.

Також у поліції повідомили, що поліція на місці події вилучила залишки пляшки з невідомою сумішшю, направила їх на експертизу. Пожежа пошкодила оргтехніку і меблі, документи кримінальних справ не постраждали.

пожежа, кабінет, дідик

Фото: пожежа в кабінеті Миколи Дідика пошкодила оргтехніку і меблі

Нагадаємо, в Голосіївському суді підпалили кабінет судді у справі російських ГРУшників.