ua en ru

Поліція порушила справу за фактом перекриття шахтарями траси у Львівській області

Поліція порушила справу за фактом перекриття шахтарями траси у Львівській області Фото: страйк шахтарів у Львівській області

Шахтарі страйкують через заборгованість по зарплаті

Поліція порушила кримінальну справу за фактом перекриття шахтарями траси у Львівській області. Про це повідомив у Facebook глава Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"У районі села Солошин шахтарі поставили намет і перекрили дорогу на перехід Львів - Рава-Руська...Тим часом прокурор міста Червонограда викликав голову первинного осередку НПГУ Віталія Оніжука до себе. У НПГУ розцінюються ці дії як намагання тиснути на профспілку і її лідерів. По факту перекриття дороги відкрито кримінальну справу", - йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що уряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у Держбюджеті України для погашення заборгован...

Опубликовано Михайло Волинецем 13 января 2016 г.

Відзначимо, шахтарі Львівської області страйкують через борги по зарплаті. Зокрема, вчора гірники перекрили трасу на Польщу, страйк продовжується і сьогодні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України затвердив порядок використання коштів для погашення зарплатних боргів шахтарям Львівської області за 2015 рік.