ua en ru

Поліція посилює охорону порядку на заходах 8-9 травня

Поліція посилює охорону порядку на заходах 8-9 травня Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

До охорони порядку 8 травня залучили понад 3,5 тис. поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії

В Україні у зв'язку з масовими заходами 8-9 травня поліція переходить на посилений режим охорони порядку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції в Facebook.

Повідомляється, що 8 травня з нагоди Дня пам'яті і примирення по всій Україні заплановано близько 500 офіційних заходів. Очікується, що участь у них візьмуть майже 85 тис. українців. Під час масових заходів безпеку забезпечуватимуть понад 3,5 тис. поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

Крім того, 9 травня по країні заплановано проведення близько 1,5 тис. заходів, в яких, згідно з поданими заявками, візьмуть участь близько 390 тис. осіб. За порядком по всій країні будуть стежити понад 20,5 тис. поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії.

8 та 9 травня поліція працюватиме у посиленому режимі Відтак, за порядком у ці дні по всій країні стежитимуть понад...

Опубліковано Національна поліція України 8 травня 2018 р.

Зазначимо, близько 7 тис. рятувальників та понад 2 тис. одиниць техніки ДСНС України також переходять на посилений режим несення служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України припинили спроби російських спецслужб здійснити провокації на 9 травня.