ua en ru

Поліція посилила патрулювання Торецька через обстріли

Поліція посилила патрулювання Торецька через обстріли Фото: обстріл Торецька (facebook.com/zhebrivskyi)

Через обстріл Торецька до поліції надійшло 8 повідомлень про руйнування

Поліція посилила патрулювання Торецька (Донецька область) через обстріли з боку бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"У прифронтове місто направлені додаткові сили поліції з Бахмута і Костянтинівки. Групи реагування цілодобово патрулюватимуть вулиці та на місці надаватимуть жителям всю необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі через обстріли Торецька, які бойовики здійснили сьогодні, 21 травня 2018 року, до поліції надійшло 8 повідомлень про руйнування: пошкоджено 5 приватних будинків та центр соціально-психологічної реабілітації дітей, перебито газогін та лінію електропередач.

Повідомляється, що через обстріл із вказаного центру, де перебували 36 дітей та 23 працівників, в дитяче відділення місцевої лікарні було евакуйовано 27 дітей, решту забрали рідні. Завтра дітей з лікарні у супроводі поліції планують перевезти у соціально-оздоровчий центр в Святогірську.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу Торецька (Донецька область), який бойовики здійснили сьогодні вранці, 21 травня 2018 року, пошкоджено Центр соціально-психологічної реабілітації, проводиться евакуація.

Сьогодні вдень бойовики продовжили обстрілювати околиці Торецка, серед українських військових є поранені.