ua en ru

Внаслідок обстрілу Торецька пошкоджено центр реабілітації, проводиться евакуація

Внаслідок обстрілу Торецька пошкоджено центр реабілітації, проводиться евакуація Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Крім того, внаслідок обстрілу Торецька пошкоджено 7 приватних будинків

Внаслідок обстрілу Торецька (Донецька область), який бойовики здійснили сьогодні вранці, 21 травня 2018 року, пошкоджено Центр соціально-психологічної реабілітації, проводиться евакуація. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Внаслідок обстрілу в Торецьку бойовиками було пошкоджено будівлю Центру соціально-психологічної реабілітації, де перебували 28 дітей. Наразі поліцейські доставляють дітей та персонал до безпечної зони", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу пошкоджено вікна у будівлі центру, де перебували 28 дітей віком від 3 до 17 років.

Крім того, повідомляється, що сьогодні вранці бойовики накрили артилерійським вогнем передмістя Торецька - селище Південне. Наразі відомо про пошкодження 7 приватних будинків.

"Під обстріл потрапили вулиці: Українська, Квіткова та Залізнична. Люди, які на момент обстрілу перебували вдома, не постраждали. Подію кваліфіковано з ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові зі складу Об'єднаних сил на Донбасі в ході рейду ліквідували спостережний пост бойовиків і захопили трьох з них в полон.