ua en ru

Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва

Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва Фото: поліція (Віталій Носач/РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

Поліція Києва посилила заходи безпеки у центрі столиці. Поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії заступили на посилене чергування через заплановані акції.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Правоохоронці зазначають, що у центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади.

"Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - вказано у повідомленні.

Силовики просять організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Зазначимо, біля 11:00 біля Офісу президента почнеться Всеукраїнський протест підприємців. Вони вимагають прийняття законів, спрямованих на захист спрощеної системи оподаткування, обліку і звітності.

Нагадаємо, в неділю в Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на підтримку учасників протестів в Білорусі, в якій взяли участь близько 100 осіб.