ua en ru

Поліція оточила учасників протесту в Єревані

Поліція оточила учасників протесту в Єревані Фото: протест в Єревані

Поки правоохоронці не вживають жодних дій

Поліція оточила учасників акції протесту проти підвищення тарифу на електроенергію в Єревані на проспекті Баграмяна. Про це повідомляє місцеве видання "Новини-Вірменія".

Так, протестувальники опинилися в оточенні сил правопорядку. Поліцейські не пропускають нікого на проспект Баграмяна. У демонстрантів на проспекті Баграмяна в Єревані вилучили гучномовці. Поліція стягнула спецтехніку до місця проведення мітингу, також збільшивши кількість співробітників правоохоронних органів.

Між демонстрантами і поліцією "живим щитом" стоять громадські діячі, депутати, представники шоу-бізнесу.

Також журналістка Hromadske.TV Настя Станко повідомляла, що поліція, яка стояла зі щитами навпроти протестувальників, відійшла назад, за водомети.

Раніше начальник поліції Вірменії погрожував учасникам акції протесту силовим розгоном мітингу, якщо через годину вони не покинуть проспект Баграмяна. Частина протестуючих відійшли на площу Свободи.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що уряд Вірменії погодилося сплатити різницю тарифів на електроенергію, поки в компанії "Електромережі Вірменії" проходить аудит. Однак протестувальники відмовилися припинити мітинг, поки не буде повністю скасовано рішення комісії про підвищення тарифів на електроенергію.

Сьогодні, 28 червня, поліція пообіцяла до півночі "відновити порядок".