ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом масового отруєння у Волинській області

Поліція відкрила справу за фактом масового отруєння у Волинській області Фото: лікарня (УНІАН)

13 серпня в Ківерцях з симптомами сальмонельозу потрапили в лікарню 26 осіб

Поліція Волинській області за фактом масового отруєння у кафе в селі Ківерці відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба поліції Волині Facebook.

Повідомляється, що за фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) Кримінального кодексу України.

Поліція з'єднання ясовує обставини отруєння людей на весіллі #Волинь #поліція #отруєння На весіллі у Ківерцях отруїлися гості. З...

Опубліковано Поліція Волині 16 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волинській області 13 серпня в Ківерцях з симптомами сальмонельозу потрапили в лікарню 26 осіб, з них семеро дітей.

Повідомляється, що після святкування весілля 13 серпня в кафе "Гопачок" в Ківерцях з попереднім діагнозом сальмонельоз госпіталізовано в обласну інфекційну лікарню та в інфекційне відділення Ківерцівської центральної районної лікарні 26 осіб.

11 потерпілих, у тому числі одна дитина перебувають у важкому стані. Стан 12 хворих, серед яких четверо дітей, середньої тяжкості. Також у трьох хворих, у тому числі двох дітей, захворювання протікає в легкій формі.