ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом підпалу офісу "Четвертої влади" в Рівному

Поліція відкрила справу за фактом підпалу офісу "Четвертої влади" в Рівному Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

У поліції розповіли подробиці інциденту в офісі "Четвертої влади"

За фактом підпалу офісу редакції "Четверта влада" в Рівному відкрито кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Рівненської області.

Повідомляється, що повідомлення про підпал офісу надійшло до поліції напередодні ввечері близько 19:30. На місце події прибули слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки та працівники ДСНС. У поліції додали, що на першому поверсі двоповерхового приміщення знаходиться офіс видання "Четверта влада".

"За попередньою інформацією, невідомий зайшов до будівля, залишив там дві пластикові пляшки з бензином і підпалив їх. Вогонь побачив син потерпілого, 37-річного жителя Рівного, який в цей момент зійшов з другого поверху і відразу кинувся кликати на допомогу", - йдеться в повідомленні.

За фактом умисного підпалу в поліції почали розслідування, поліцейські розшукують зловмисника і встановлюють всі обставини події.

Поліція відкрила справу за фактом підпалу офісу "Четвертої влади" в РівномуПоліція відкрила справу за фактом підпалу офісу "Четвертої влади" в Рівному

Фото: наслідки підпалу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівному горів офіс редакції "Четверта влада". Як наголошується, в результаті інциденту ніхто не постраждав.