ua en ru

У Рівному горів офіс редакції "Четверта влада"

У Рівному горів офіс редакції "Четверта влада" Фото: поліція

Невідомий закинув в офіс пляшки з запальною сумішшю

У Рівному горів офіс редакції інформаційно-аналітичного порталу "Четверта влада". Про це йдеться у повідомленні на сторінці порталу у Facebook.

Зазначено, що невідомий закинув в офіс пляшки з запальною сумішшю, внаслідок чого було пошкоджено приміщення на першому поверсі будівлі.

"Близько 19:00 до будівлі редакції увійшов невідомий та підпалив запалювальну суміш. Вогонь пошкодив приміщення на першому поверсі будівлі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, результаті інциденту ніхто не постраждав.

Щойно нeвідомий спробував підпалити наш офіс. Купа диму, щось горіло. UPD. Близько 19:00 до будівлі редакції увійшов не...

Опубліковано Четверта влада 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові згорів автомобіль головного редактора місцевого видання Insider news, машина відновленню не підлягає.

Так, на стоянці перед будинком головного редактора загорівся автомобіль ВАЗ 21140, який використовувався для повсякденних потреб редакції. Сусіди викликали пожежників і поліцію. З моменту загоряння до повної ліквідації пожежі минуло близько години. Сам главред не виключав можливості замаху на нього.