ua en ru

Поліція спростувала спробу захоплення військової частини в Одесі

Поліція спростувала спробу захоплення військової частини в Одесі Фото: поліція (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

"Невстановлені особи в балаклавах" виявилися звичайними будівельниками

У Національній поліції спростували спробу захоплення групою невідомих в балаклавах військової частини в Одесі. Про це повідомив радник глави поліції Одеської області Руслан Форостяк, передає "112 Україна".

"Я хочу спростувати інформацію, поширену прес-службою. Дійсно, чергова частина отримала повідомлення з приводу зазначених дій. Поліцейські виїхали на місце і виявили, що, по-перше, будівельні роботи, про які йде мова, проходять на прилеглих до військової частини території , тобто за її межами ", - заявив Форостяк.

За його словами, у забудовника є всі необхідні документи від органів місцевого самоврядування.

Крім цього, провівши обстеження камери і вивчивши матеріали, правоохоронці з'ясували, що це не "тітушки" або невстановлені особи в балаклавах, а звичайні будівельники, які облаштували свій паркан за допомогою техніки.

Відзначається, що Руслан Форостяк підкреслив, що ніякого виробництва співробітники правоохоронних органів не відкривали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі група невідомих в балаклавах, всього близько 40 осіб, спробувала провести рейдерське захоплення військової частини А3571, на території якої розташовується аеродром "Шкільний".