ua en ru

Поліція виявила під Києвом арсенал зброї

Поліція виявила під Києвом арсенал зброї Фото: арсенал

У громадянина Грузії вилучили зброю та боєприпаси

Сьогодні, 22 березня 2017 року, співробітники Святошинського УП ГУ Нацполіції в Києві спільно з Службою безпеки України (СБУ) провели обшук в одному з приватних будинків в с. Білогородка Києво-Святошинського району, де виявили арсенал вогнепальної зброї. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

В ході проведення досудового розслідування правоохоронці отримали оперативну інформацію про причетність громадянина Грузії, який проживає за вказаною адресою, до незаконного обігу вогнепальної зброї та вибухонебезпечних предметів.

При обшуку приміщення були виявлені і вилучені предмети схожі на боєприпаси у кількості більше 450 штук, предмети, схожі на пістолети і димові гранати, предмети схожі на гранату Ф1, а також інші вибухонебезпечні предмети.

Зараз по даному майну призначено відповідні експертизи.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. В даний час йому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: виявлений арсенал

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією виявили в селі поряд із Запоріжжям великий арсенал зброї та боєприпасів.