ua en ru

Поліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасами

Поліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасами Фото: поліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасами

На даний момент, встановлюється особистість людини, яка залишила боєприпаси

На території Богодухівського району Харківської області поліція виявила схованку з арсеналом боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

Зокрема, поліцейські виявили два постріли до гранатомету, корпуси гранат різних видів і запали до них, набої до автомата Калашникова, димові шашки.

"Вилучене направлено на експертизу. За попередніми висновками експертів, все вилучене є зразками сучасного озброєння. Цієї кількості вистачило б для проведення диверсійної акції", - йдеться в повідомленні.

На даний момент, встановлюється особистість людини, яка залишила боєприпаси.

Вирішується питання про кваліфікацію події за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасамиПоліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасамиПоліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасамиПоліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасамиПоліція виявила в Харківській області схованку з боєприпасами

Фото: поліція виявила в Харківській області схрон з боєприпасами

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України виявили три сховища з боєприпасами в Луганській області і осколкову міну російського виробництва поблизу пункту пропуску "Майорск" в Донецькій області.