ua en ru

СБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасами

СБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасами Фото: СБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасами

Крім того, СБУ вилучила осколкову міну російського виробництва поблизу пункту пропуску "Майорск"

Співробітники Служби безпеки України виявили три сховища з боєприпасами в Луганській області і осколкову міну російського виробництва поблизу пункту пропуску "Майорск" в Донецькій області. Про це повідомляє СБУ.

"Схованки з боєприпасами були оснащені в лісосмугах в районі населених пунктів Станиця Луганська, Щастя та Сватове. Правоохоронці вилучили зі сховищ 36 снарядів калібру 30 мм, 15 гранат РГД-5 і Ф-1, постріл до гранатомета і протипіхотну міну МОН-502", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поблизу пункту пропуску "Майорск" співробітники спецслужби спільно з військовими після бойового зіткнення з диверсійною групою "ДНР" знайшли протипіхотну осколкову міну натяжної дії. За висновком фахівців, боєприпаси ПОМ-2Р1 з маркуванням "80-01-03" виробляються тільки в Росії.

Оперативники СБУ спільно з військовою прокуратурою задокументували факт виявлення міни і додали до доказів російської агресії в рамках відповідного кримінального провадження.

СБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасамиСБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасамиСБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасамиСБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасамиСБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасами

Фото: СБУ виявила в зоні АТО три схованки з боєприпасами

Нагадаємо, в зоні АТО співробітники Служби безпеки України виявили чотири схованки зі зброєю.