ua en ru

Поліція виявила арсенал зброї у жителя Рівного

Поліція виявила арсенал зброї у жителя Рівного Фото: у Рівному вилучено арсенал зброї (npu.gov.ua)

В ході обшуків правоохоронці вилучили вогнепальну і холодну зброю

В ході проведення оперативно-розшукових заходів "Зброя та вибухівка" співробітники кримінальної поліції Рівненського відділу виявили у жителя міста арсенал стрілецької та холодної зброї. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции в Рівненській області.

Як повідомляється, арсенал зберігав 47-річний житель міста на території свого приватного домоволодіння.

У ході проведених обшуків правоохоронці вилучили : 18 патронів різних калібрів, три рушниці, страйкбольный автомат, два пістолети, рапіру, головну частину від протитанкової гранати, ніж, шаблю, дві шаблі та ручну гранату.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: у Рівному виявлений арсенал зброї

У момент приходу правоохоронців порушника не було вдома. Тепер він оголошений в розшук.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами слідчі почали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Все вилучене поліцейські направили на експертизу в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Відомо, що житель вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та за підробку документів. Однак, тоді відбувся умовним терміном.

Тепер за скоєне, згідно санкції статті йому загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Нагадаємо, в Житомирі в ході обшуків виявили арсенал боєприпасів.