ua en ru

У Житомирі в ході обшуків виявили арсенал боєприпасів

У Житомирі в ході обшуків виявили арсенал боєприпасів Фото: поліція виявила боєприпаси (РБК-Україна)

У підозрюваного у крадіжках також виявили наркотичні речовини

У Житомирі області в ході санкціонованого обшуку у місцевого жителя виявили арсенал боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні поліції Житомирської області в Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці, перевіряючи інформацію про крадіжки, виявили за місцем проживання 31-річного жителя Житомира артилерійські снаряди, патрони та нарковмісні рослини.

"В одній з кімнат поліцейські виявили пакет зі снарядами калібру 23 мм і корпус від гранати Ф-1. Поруч знаходилися і патрони до автоматичної зброї калібру 5,45 мм. Всього експерти нарахували 69 патронів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поліцейські виявили посуд з подрібненою сировиною, сухі стебла рослин, за попередніми даними, конопель. Також поліцейські виявили в квартирі таблетки сильнодіючого засобу і більше десятка мобільних телефонів.

Все виявлене вилучено та направлено на експертне дослідження. Поліція відкрила кримінальну справу за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також за виробництво, виготовлення, придбання або зберігання наркотичних засобів.

25 липня під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 31-річного жителя обласного центру поліцейські виявили арти...

Опубліковано Головне управління Нацполіції Житомирщини 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області поліцейські вилучили склад боєприпасів.