ua en ru

Прикордонники затримали бойовика, який втікав від учасників НЗФ на Донбасі

Прикордонники затримали бойовика, який втікав від учасників НЗФ на Донбасі Фото: прикордонники

Бойовика виявили в КПВВ "Новотроїцьке"

Прикордонники затримали бойовика, який втікав від учасників незаконних збройних формувань на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ затримали громадянина України, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань на сході України. Члена незаконних збройних формувань, який намагався сховатись від переслідувань своїх колишніх "побратимів" виявили в КПВВ "Новотроїцьке", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 45-річний чоловік розповів, що проходив службу в складі незаконних збройних формувань на Донбасі впродовж 2015-2016 років. Минулого року через конфлікт з керівництвом звільнився з лав розвідувального підрозділу незаконного збройного формування. На підконтрольну територію він прямував для укриття від переслідувань бойовиків та для подальшого працевлаштування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у самопроголошеній "Донецької народній республіці" (ДНР) місцевий "МГБ" розробляє провокації на 9 травня.