ua en ru

Прикордонники затримали росіянина з холодною зброєю

Прикордонники затримали росіянина з холодною зброєю Фото: виявлений ніж у росіянина

У громадянина РФ виявлено мисливський ніж та старовинну срібну монету

Українські прикордонники затримали в одному з пунктів пропуску на виїзд із країни росіянина, в якого було виявлено холодну зброю. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Учора в пункті пропуску "Бачівськ" під час проведення прикордонно-митного контролю автомобіля "ГАЗель" української реєстрації, на якому в якості пасажира виїжджав із України громадянин Росії, виявлено мисливський ніж та старовинну срібну монету початку ХХ століття", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що при огляді транспортного засобу прикордонники Сумського загону спільно з митниками в картонних коробках серед особистих речей росіянина виявили мисливський ніж та старовинну срібну монету "Один полтинник" 1924 року випуску.

altaltaltaltaltalt
Фото: затримання росіянина з ножем у "Бачівську"

Наразі виявлені предмети вилучені працівниками митниці встановленим порядком. На правопорушника складено відповідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в пункті пропуску "Мамалига", що на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Чернівецького загону затримали громадянина Молдови, який перебував у розшуку Інтерполу.