ua en ru

Прикордонники затримали молдованина, якого розшукував Інтерпол

Прикордонники затримали молдованина, якого розшукував Інтерпол Фото: пункт пропуску "Мамалига"

21-річного правопорушника розшукували правоохоронці Франції за грабіж

У пункті пропуску "Мамалига", що на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Чернівецького загону затримали громадянина Молдови, який перебував у розшуку Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

"За наявною інформацією, правопорушника розшукували правоохоронці Франції за грабіж. На даний час затриманого 21-річного громадянина Молдови передано співробітникам Національної поліції України", - йдеться в повідомленні.

Також у пункті пропуску "Чугунівка" прикордонники Харківського загону виявили українку, яка намагалася перетнути державний кордон з підробленим паспортним документом.

"Під час здійснення прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили у нашої співвітчизниці ознаки часткової підробки в паспортному документі, а саме - вклейка фотокартки не уповноваженим на те органом або сторонньою особою", - доповіли в ДПСУ.

Зазначено, що за цим фактом складено адміністративні матеріали, справу скеровано до суду, а громадянку України передано представникам Нацполіції Харківської області.

Нагадаємо, раніше прикордонники Одеського загону затримали громадянина Ізраїлю, який перебував у міжнародному розшуку за продаж кокаїну.