ua en ru

Прикордонники затримали 2 іноземців, яких розшукував Інтерпол

Прикордонники затримали 2 іноземців, яких розшукував Інтерпол Фото: розшук Інтерполу (прес-центр ДПСУ)

Прикордонники затримали громадян Польщі та Молдови, яких розшукували за крадіжку та грабіж

Українські прикордонники затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол за крадіжку та грабіж. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зокрема зазначено, що прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" під час оформлення рейсу "Нью-Йорк - Київ" затримали злочинця, який перебував у міжнародному розшуку.

"Під час заходів прикордонного контролю у пункті пропуску "Бориспіль" на одного з пасажирів 1976 року народження відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Ним виявився громадянин Польщі, який розшукувався польськими правоохоронцями за скоєння крадіжки з 2005 року", - йдеться в повідомленні.

Наразі особу затримано та передано співробітникам Національної поліції.

Своєю чергою у Вінницькій області, в пункті пропуску "Болган", на в’їзд в Україну відбулося спрацювання бази даних Інтерполу стосовно громадянина Молдови: його розшукувало бюро Інтерполу Молдови за вчинення злочину, передбаченого ст. 187 КК Молдови (грабіж).

За даними відомства, поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу прикордонники Могилів-Подільського загону передали співробітникам Нацполіції у Вінницькій області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії на сьогодні переховуються 86% розшукуваних Інтерполом у Донецькій області.