ua en ru

Прикордонники вводили на годину режим "Червоний" на КПВВ "Мар'їнка"

Прикордонники вводили на годину режим "Червоний" на КПВВ "Мар'їнка" Ілюстративне фото (УНІАН)

За 100 метрів від пункту пропуску на Донбасі виявили нерозірвану артилерійську міну

На Донбасі у контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) "Мар’їнка" прикордонники на годину у вівторок, 13 листопада, вводили режим "Червоний". Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС).

Зазначається, що прикордонникам Краматорського загону близько 11:00, мешканці оонбасу, які перетинали КПВВ в напрямку із тимчасово окупованої території, повідомили про висвлений за блокпостом снаряд. Він лежав на узбіччі дороги за 100 метрів від КПВВ.

Спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ підтвердили цю інформацію - біля місця очікування громадян знаходиться нерозірвана артилерійська міна.

"Прикордонники негайно перевели всіх громадян, що очікували на автобус перед блокпостом, в укриття. Місце виявлення небезпечного предмета було ізольовано. За рішенням командувача об’єднаних сил, з метою забезпечення безпеки громадян, що слідують в межах дорожнього коридору "Донецьк-Курахове" було введено режим "Червоний", - зазначили в прес-центрі.

Також на годину було припинено рух через лінію розмежування для проведення розмінування. Міну знешкодили на місці. Із 12:00 пункт пропуску відновив свою роботу.

Прикордонники вводили на годину режим "Червоний" на КПВВ "Мар'їнка"

Нагадаємо, нещодавно невідомий повідомив про мінування будівлі міськради у Харкові по вулиці Квітки-Основ'яненка, 7. Згодом у поліції повідомили, що інформація не підтвердилася.