ua en ru

Прикордонники викрили іноземців з підробленими документами Іспанії і Канади

Прикордонники викрили іноземців з підробленими документами Іспанії і Канади Фото: ДПСУ

Трьох іноземців викрили в аеропорту "Бориспіль"

Співробітники Держприкордонслужби викрили трьох іноземців з підробленими документами в аеропорту "Бориспіль". Про це йдеться в повідомленні на сайті ДПСУ.

Зазначається, що дані громадяни "подорожували" з підробленими документами Іспанії та Канади. Одного з них, громадянина Росії, виявили на рейсі, який відлітав до Барселони.

"Під час перевірки документів прикордонний наряд знайшов у чоловіка підроблену ID-картку громадянина Іспанії", - йдеться в повідомленні.

Також іспанські документи використовував іноземець, який назвався громадянином Ірану. Він саме оформлявся на рейс до Мілану. У чоловіка виявили підроблений закордонний паспорт громадянина Іспанії.

"А от у громадянина Узбекистану прикордонники виявили підроблену візу Канади. Викрили його під час оформлення пасажирів на рейс "Київ - Франкфурт", - повідомили у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у неділю, 24 грудня, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту Київ зафіксували у двох іноземців підроблені документи.