ua en ru

В аеропорту "Бориспіль" затримали двох іноземців із підробленим документами

В аеропорту "Бориспіль" затримали двох іноземців із підробленим документами Фото: аеропорт "Бориспіль" (УНІАН)

Громадяни Іраку і Туреччини підробили свої паспорти

У неділю, 24 грудня, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ зафіксували у двох іноземців підроблені документи. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонної служби України.

"Під час оформлення пасажирів рейсу "Київ - Хельсінкі" викрили громадянина Іраку, який на контроль надав закордонний паспорт громадянина Іспанії з ознаками часткової підробки, а саме - заміна сторінки з установчими даними. Чоловіка 1997 року народження буде повернуто зворотним рейсом до Стамбулу", - повідомили в ДПСУ.

Крім того, правоохоронці на рейсі "Київ - Амстердам" виявили громадянина Туреччини, у паспорті якого були змінені 8 сторінок.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн Євросоюзу. Так, вранці 17 грудня у селі Ванчиківці правоохоронці зупинили два легкові автомобілі, в яких перебувало 8 нелегальних мігрантів - громадян В’єтнаму. За свій незаконний транзит до Євросоюзу іноземці сплатили організаторам нелегальної міграції від 12 до 15 тисяч доларів.