ua en ru

Прикордонники арештували двох іноземців, яких розшукував Інтерпол

Прикордонники арештували двох іноземців, яких розшукував Інтерпол Фото: прикордонник

Арештованих передали співробітникам поліції

Прикордонники арештували двох іноземців (громадянина Ізраїлю та Туреччини), яких розшукував Інтерпол. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, у пункті пропуску "Бориспіль" за базою даних Інтерполу прикордонники вчора, 24 грудня 2015 року затримали громадянина Ізраїлю.

"Його розшукували на території Фінляндії за злочини, пов'язані з незаконними оборудками з наркотичними засобами. Про затриманого правопорушника поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Арештованого громадянина передано співробітникам поліції", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, зазначається, що в Одеській області прикордонники Котовського загону затримали громадянина Туреччини. Під час перетину кордону у пункті пропуску "Платонове" на громадянина також спрацювала база даних Інтерполу.

"Порушника розшукували правоохоронні органи Туреччини за шахрайство. Затриманого громадянина передано співробітникам поліції в Одеській області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) подала в українське бюро Інтерполу запит на оголошення в міжнародний розшук екс-голову "Укртранснафти" Олександра Лазорка.