ua en ru

Підрядні організації, які працюють на Поштовій площі, можуть припинити роботи, - Попов

Підрядні організації, які працюють на Поштовій площі, можуть припинити роботи. Про це сьогодні на брифінгу розповів голова КМДА Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це (зрив вчорашньої сесії Київради) може, на жаль, відбитися негативним чином на подальшому будівницті об'єктів. Я знаю, що неприйняття вчора відповідного рішення спровокувало відповідну позицію підрядних організацій, що працюють на Поштовій площі і вони заявили про те, що вони можуть припинити будівництво , у нас є сьогодні заборгованість перед ними. Безумовно, що ми будемо шукати інші можливості фінансування цього об'єкту ... Безумовно, що це буде негативно відображено може і на термінах, але ми будемо говорити з підрядними організаціями, просити їх за рахунок своїх оборотних коштів протриматися поки ми приймемо відповідні рішенн", - розповів Попов.

У свою чергу, народний депутат від "Батьківщини" Арсеній Яценюк заявив, що будівництво на Поштовій площі та виплати бюджетникам будуть профінансовані в будь-якому випадку.

Читайте також: У Києві відкрито рух по естакаді на Поштовій площі.