ua en ru

У перевізників немає підстав підвищувати ціни на проїзд, - Розенко

У перевізників немає підстав підвищувати ціни на проїзд, - Розенко Фото: Павло Розенко

За словами віце-прем'єра, випадки підвищення були зафіксовані в Київській області

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що на сьогоднішній день у перевізників немає підстав підвищувати ціни на проїзд. Про це він сказав після засідання Кабінету міністрів, передає телеканал "112 Україна".

"Щодо підвищення цін на проїзд, на сьогодні у перевізників немає ніяких підстав піднімати ціни на проїзд в громадському транспорті. Знайдуться деякі покидьки, які хочуть на цій ситуації нажитися і заробити зайве. Для цього в кожній області є відповідні групи, які повинні відстежувати, щоб законодавство про зарплати і тарифну політику були виконані", - підкреслив віце-прем'єр.

Він також заявив, що в більшості міст ціни на проїзд не підвищували, і тільки в окремих випадках, зокрема в Київській області, є такі випадки.

"В абсолютній більшості міст і сіл ніяких підвищень цін на транспорт не відбувається. Окремі випадки є, ми знаємо про такі випадки в Київській області. Я знаю реакцію нового голови обладміністрації, сподіваюся, вживуть заходів і ціни повернуть. Ніяких підстав для підвищення цін немає" , - зазначив Розенко.

Нагадаємо, ціна проїзду на приміських маршрутах Київської області з 21 січня виросла в середньому на 40%.