ua en ru

Перестрілка в Дніпрі: МВС взяло під охорону сім'ю пораненого адвоката

Перестрілка в Дніпрі: МВС взяло під охорону сім'ю пораненого адвоката Фото: перестрілка в Дніпрі (скріншот відео informator.dp.ua)

Перестрілка в Дніпрі сталася 24 липня

Поліція Дніпропетровської області надала охорону сім'ї адвоката Едмонда Саакяна, якого 24 липня поранили під час стрілянини в Дніпрі. Про це сказав представник Головного управління Нацполиции в області, передає "112-Украина".

"Едмонд Саакян і його сім'я взяті під охорону Міністерства внутрішніх справ", - заявив він.

Представник управління поліції висловив сподівання, що вже 25 липня буде створена робоча група, в яку будуть входити побратими Саакяна, по взаємодії з поліцією, яка допоможе в розслідуванні справи.

Зазначено, що один з журналістів запитав, чи справді брат Саакяна Едуард звертався до місцевої поліції з заявою про переслідування.

За словами заступника начальника ГУ нацполиции в області, заява дійсно надходило в Шевченківський райвідділ поліції Дніпра, але не зі скаргою на переслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі в районі вулиці Абхазької сталася перестрілка. 24 липня, близько 20:00 на проспекті Гагаріна стріляли невідомі люди. В результаті події дві людини поранено, один убитий.

За словами лікарів, після хірургічного втручання його стан Саакяна стабілізоване, його життю нічого не загрожує. Поранення отримав і ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив разом з Саакяном в 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади і постраждав під час нападу "титушек" 9 травня.