ua en ru

Паводок на Закарпатті: зросла кількість евакуйованих мешканців

Паводок на Закарпатті: зросла кількість евакуйованих мешканців Фото: паводок (прес-служба ДСНС України в Закарпатській області)

Людей розміщують у домівках близьких родичів

На Закарпатті внаслідок підвищення рівню води у річках евакуйовано 170 осіб з 40 житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Закарпатській області.

"Силами ДСНС у взаємодії зі службами цивільного захисту області організовано тимчасове відселення 170 мешканців у с. Вільхівка Іршавського району із 40 житлових будинків", - йдеться у повідомленні.

Людей розміщують у домівках близьких родичів.

При цьому, рятувальники зазначають, що на території Закарпатської області паводкова ситуація у верхніх течіях річок Латориця, Тиса, Стара стабілізувалася.

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків негоди на території Закарпаття станом на 08:00 Внаслідок сильних опадів...

Опубліковано Управління ДСНС України у Закарпатській області 16 грудня 2017 р.

Нагадаємо, на Закарпатті внаслідок підйому води в річках станом на 9:00 17 грудня 2017 року залишаються підтопленими 983 дворогосподарства.

Також, за даними рятувальників, підтоплено 8 ділянок автомобільних доріг загальною протяжністю 2,1 км (висота водяного покрову 10-50 см), до того ж, частково пошкоджено дві мостові переправи місцевого значення.

Вчора, 16 грудня, було евакуйовано 146 осіб з 40 житлових будинків. Також був зруйнований бетонний міст через річку Латориця.