ua en ru

Паводок на Закарпатті: залишаються підтопленими 983 дворогосподарства

Паводок на Закарпатті: залишаються підтопленими 983 дворогосподарства Фото: паводок на Закарпатті (прес-служба МВС)

Паводкова ситуація на території області повністю контрольована

На Закарпатті внаслідок негоди станом на 9:00 17 грудня 2017 року залишаються підтопленими 983 дворогосподарства. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Залишаються підтопленими: 983 дворогосподарства (самовільна забудова в низинах і зонах можливого підтоплення), у тому числі 221 - житлових будинків у с. Вільхівка Іршавського району (рівень води становить до 30 см); 81 - підвальних приміщень; 2 тис. 405 га - сільгоспугідь", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними рятувальників, підтоплено 8 ділянок автомобільних доріг загальною протяжністю 2,1 км (висота водяного покрову 10-50 см), до того ж, частково пошкоджено дві мостові переправи місцевого значення.

"Відкачано води з домогосподарств - близько 30 тис. м куб. підрозділами ДСНС, ще близько 3 млн м куб. - підрозділами управління водного господарства. Забезпечено об’їзди 7 ускладнених ділянок автомобільних доріг", - доповіли у відомстві.

Там також запевнили, що паводкова ситуація на території області повністю контрольована.

Наразі триває брифінг щодо ситуації в області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті внаслідок підвищення рівня води у річках станом на 23:00 16 грудня 2017 року залишаються підтопленими 982 дворогосподарства.