ua en ru

Пасішник спростував інформацію про "продавлюванні" своєї кандидатури на пост заступника глави МЕРТ

Пасішник спростував інформацію про "продавлюванні" своєї кандидатури на пост заступника глави МЕРТ Фото: Андрій Пасішник

За словами Пасішника, він дійсно пропонував свою кандидатуру Абромавичусу

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник спростував інформацію про "продавлюванні" своєї кандидатури на пост заступника глави Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ). Про це Пасішник написав у Facebook.

"Дуже здивований "новиною" від Сергія, тому що мене продавлювати не потрібно - з Айварасом ми друзі і постійно спілкуємося, разом в Аукціонному комітеті встановлювали прозорі правила продажу нафти. Після звільнення Коржа, я дійсно, особисто пропонував йому свою кандидатуру і виявив бажання працювати з Айварасом в одній команді, але отримав відповідь, що ця посада виключно під оборонний комплекс і у нього є кандидати на цю посаду", - написав Пасішник.

Він також зазначив, що компанія "Укргазвидобування" перебуває в управлінні "Нафтогазу" і не підпорядковується МЕРТ.

Дуже здивований "новиною" від Сергія, бо мене продавлювати не потрібно - з Айварасом ми друзі і постійно спілкуємося, ра...

Опубликовано Андреем Пасишником 3 февраля 2016 г.

Нагадаємо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Сергій Лещенко заявив, що нардеп від БПП Ігор Кононенко лобіював призначення Андрія Пасішника на посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.