ua en ru

В параді на День незалежності України можуть взяти участь польські військові, - Міноборони

В параді на День незалежності України можуть взяти участь польські військові, - Міноборони Фото: зустріч представників оборонних відомств України та Польщі (mil.gov.ua)

Представники оборонних відомств України та Польщі обговорили ситуацію на Донбасі

В параді на День незалежності України можуть взяти участь польські військові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

Як повідомляється, питання участі підрозділу Війська Польського у параді з нагоди 26-ї річниці Незалежності України обговорювалося сьогодні, 13 червня 2017 року, в ході зустрічі першого заступника міністра оборони України Івана Руснака з заступником міністра національної оборони Республіки Польща Міхалом Дворчіком.

Крім того, в рамках зустрічі Руснак поінформував польського колегу про ситуацію в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі, наголосивши на невиконанні російсько-окупаційними військами мінських домовленостей.

"В усьому світі викликає занепокоєння підготовка Російської Федерації до проведення масштабних військових навчань "Захід-2017", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою, протягом дня, 13 червня, одного військового поранено.