ua en ru

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, одного військового поранено, - штаб

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, одного військового поранено, - штаб Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

Бойовики 16 разів обстрілювали сили АТО

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою, протягом дня, 13 червня, одного військового поранено. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО впродовж сьогоднішнього дня суттєвих змін не зазнала і характеризується як напружена, проте стабільна та повністю контрольована силами операції. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України сьогодні зазнав поранень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з початку доби бойовики продовжували обстрілювати українські позиції. Станом на 18:00 зафіксовано 16 ворожих обстрілів, що свідчить про відносне зниження вогневої активності з боку незаконних збройних формувань.

Зокрема, на Приморському напрямку бойовики обстріляли житловий сектор населеного пункту Ольгінка, де внаслідок вибухів артилерійських снарядів пошкоджено три житлові будинки, жоден цивільний мешканець не постраждав. Також бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Чермалика, Водяного, Талаківки та Павлополя.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Пісків та Авдіївки, а також поблизу Невельського.

На Донецькому напрямку бойовики вчергове обстріляли українські позиції в районі Новотошківського та Кримського.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 13 червня 2017 року Оперативна обстановка в районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку АТО на Донбасі загинули 38 військових медиків.