ua en ru

Папки з підписами за відставку Шокіна виявилися у Портнова

Папки з підписами за відставку Шокіна виявилися у Портнова Фото: Андрій Портнов

Портнов розмістив на своїй сторінці в соцмережі "оголошення про продаж" папки

Папки з підписами за відставку генерального прокурора України Віктора Шокіна, повідомлення про зникнення яких з'явилося напередодні, виявилися у екс-заступника глави Адміністрації президента України Андрія Портнова. Про це Портнов написав на своїй сторінці в Facebook.

Портнов розмістив на своїй сторінці в соцмережі "оголошення про продаж" папки, а також фото, яке підтверджує, що зниклі документи знаходяться у нього.

"Оголошення. Продам недорого папку з підписними листами за відставку Генерального прокурора України або виміняю їх у нього ж на хорошу, раніше нікому не продану кримінальну справу, або на справу, що знаходиться в стадії передпродажної підготовки або на свою кримінальну справу. Форма розрахунків готівкова. Самовивіз, стовідсоткова передоплата. Прямі поставки. Посередників прошу не турбувати", - написав він.

Объявление.Продам недорого папку с подписными листами за отставку Генерального прокурора Украины или выменяю их у него...

Posted by Андрей Портнов on 11 декабря 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні Єгор Соболєв заявив про зникнення папки з підписами за відставку Шокіна. Він зазначив, що на момент зникнення в папці було 127 підписів. Останньою підписалася депутат від БПП Оксана Продан.