ua en ru

Опалювальний період буде завершено в усіх регіонах України максимум через 10 днів, - Мінрегіон

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прогнозує завершення опалювального сезону максимум через 10 днів. Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Згідно тих даних, що нам надав Гідрометцентр, через тиждень, максимум 10 днів, опалювальний сезон в Україні буде закінчений", - заявив Темник.

За його словами, окрема ситуація щодо виходу з опалювального сезону буде в соціальній сфері. Міністр зазначив, що, наприклад, у дитячих садках, лікарнях, окремо будуть відстежувати температуру в приміщеннях.

Зазначимо, раніше Темник заявляв, що Мінрегіон проведе ретельний аналіз опалювального періоду, що минає, і детально вивчить кожне проблемне питання, з якими доводилося стикатися комунальникам. На основі аналізу, за словами міністра, підготують план підготовки до нового опалювального періоду із зазначенням чітких заходів, реалізація яких дозволить бути готовими до будь-яких ситуацій.

Читайте також: КМДА може закінчити опалювальний сезон 15 квітня, - Кульбіда