ua en ru

Відносини між Україною та ЄС намагатимуться дискредитувати перед виборами, - посол

Відносини між Україною та ЄС намагатимуться дискредитувати перед виборами, - посол Фото: Хьюг Мінгареллі (РБК-Україна)

В ЄС підкреслюють важливість посилення спілкування з громадянами України

З наближенням виборів 2019 в Україні активізується компанія із дискредитації відносин між Україною та Європейським союзом. Про це заявив Голова представництва Європейського союзу в Україні Хьюг Мінгареллі у Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кілька місяців тому ми започаткували нашу власну інформаційну компанію, яка називається "Прямуємо разом". Ця інформаційна компанія зосереджується на тому, який вплив мають реформи, що впроваджуються в Україні, а також допомога ЄС на щоденне життя українців. Я думаю, що впродовж попередніх двох місяців ви бачили наші телевізійні ролики... про наслідки, які має допомога ЄС для щоденного життя громадян", - заявив Мінгареллі.

За його словами, заходи Європейського союзу з надання Україні допомоги намагаються дискредитувати.

"Нам особливо важливо поширювати та посилювати наше спілкування з громадянами України з огляду на те, яка ведеться кампанія з дискредитації відносин між Україною та ЄС, наполягаючи на тому, що ці відносини будуть нібито не на користь громадянам. Ми не сумніваємось у тому, що ті зусилля із дезінформації лише посиляться з огляду на те, що Україна вступає у передвиборчий період", - заявив посол.

Нагадаємо, раніше у Представництві ЄС заявили, що Євросоюз надзвичайно зацікавлений у процвітанні України.