ua en ru

Відбір кандидатів до наглядових рад "Укренерго" і "Укрзалізниці" стартує наступного тижня

Відбір кандидатів до наглядових рад "Укренерго" і "Укрзалізниці" стартує наступного тижня Фото: Максим Нефьодов (РБК-Україна)

Список кандидатів до наглядових рад сформують за місяць-півтора

Відбір кандидатів на посади членів наглядової ради Національної енергетичної компанії "Укренерго" та ПАТ "Укрзалізниця" стартує наступного тижня. Про це сьогодні на брифінгу заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відбір по цим двом підприємствам - "Укренерго" та "Укрзалізниця" - стартує вже з наступного тижня", - заявив Експерт.

За його словами, список кандидатів, які будуть винесені на розгляд номінаційного комітету, може бути сформовано за місяць-півтора.

"Ми очікуємо, що буде, принаймні, кілька тижнів на подачу резюме, після чого буде проведена робота рекрутера з цими кандидатами. І після цього, можливо, через місяць-півтора топ-список кандидатів буде винесено на номінаційний комітет. Все буде залежати від того, наскільки багато людей подадуться на конкурс і наскільки легко логістично організувати з ними інтерв'ю", - додав Фахівець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оновлений комітет з призначенням керівників особливо важливих для економіки державних підприємств затвердив вимоги до відбору членів наглядових рад УЗ і "Укренерго".