ua en ru

Основним суперником Путіна на виборах в РФ може стати жінка, - джерела

Основним суперником Путіна на виборах в РФ може стати жінка, - джерела Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

У Кремлі визначаються з основним суперником Путіна на виборах президента Росії

На виборах президента Росії основним суперником чинного лідера Володимира Путіна може стати жінка, передають "Ведомости" з посиланням на джерела в Кремлі.

За даними джерел, в Кремлі задумалися над тим, щоб основним суперником Путіна на виборах стала жінка. Зокрема, розглядається до семи кандидатур, у тому числі представники партії "Справедлива Росія" Наталія Велика, Ірина Волинець та Ірина Петеляєва. У той же час дві з них заявили, що офіційних пропозицій з цього приводу ще не було.

Крім того, за даними близьких до адміністрації президента РФ джерел, узгоджується кандидатура жінки, яка не перебуває у жодній з партій. Не виключено, що це буде Ксенія Собчак.

Крім того, на думку російських політологів, найбільш перспективними є кандидатури члена Ради федерації Олени Мізуліної та колишнього "прокурора" Криму Наталії Поклонської.

Нагадаємо, раніше в Росії назвали можливих "наступників" Путіна. Зокрема, згідно з рейтингом експертів фонду "Петербурзька політика", теоретично це можуть бути прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, мер Москви Сергій Собянін, губернатор Тульської області Олексій Дюмін, міністр оборони РФ Сергій Шойгу, а також спікер Ради федерації РФ Валентина Матвієнко.