ua en ru

"Ощадбанк" обслуговуватиме клієнтів поблизу лінії зіткнення 10-13 квітня

"Ощадбанк" обслуговуватиме клієнтів поблизу лінії зіткнення 10-13 квітня Фото: мобільний підрозділ "Ощадбанку" (oschadbank.ua)

Мобільні підрозділи працюватимуть на Донбасі з 9:00 до 15:00

Мобільний підрозділ "Ощадбанку" обслуговуватиме клієнтів поблизу лінії зіткнення у Донецькій і Луганській областях з 10 по 13 квітня. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МТОТ).

"У період з 10 по 13 квітня мобільний підрозділ "Ощадбанку" обслуговуватиме клієнтів поблизу лінії зіткнення у Луганській області. Про графік обслуговування наступного тижня буде повідомлено", - йдеться у повідомленні.

Так, мобільний підрозділ банку працюватиме у Трьохізбенці, Золотому та в смт Тошківка-1. Графік роботи протягом трьох днів - з 9:00 до 15:00.

Що стосується Донецької області, то мобільні підрозділи "Ощадбанку" тут працюватимуть з 9:30 до 15:00 у Бахмуті, Зайцевому, в смт Миронівський та на КПВВ "Майорське".

Нагадаємо, раніше "Ощадбанк" оприлюднив попередження про виявлення шахрайської копії свого офіційного сайту, яка майже повністю дублює оригінальний. Держбанк вже звернувся в Департамент кіберполіції і Службу безпеки України для блокування зазначеного сайту і поінформував Національний банк.