ua en ru

Опубліковане відео детектива НАБУ з квартири свекрухи Корчак

Опубліковане відео детектива НАБУ з квартири свекрухи Корчак Фото: НАБУ (flickr.com/nab_ukr)

Представник Антикорупційного бюро намагався вручити родичці голови НАЗК повістку на допит

У мережі опубліковане відео, зняте детективом Національного антикорупційного бюро України після того, як його замкнула в своїй квартирі свекруха голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталії Корчак. Ролик опубліковано на сторінці BIHUS.info у Facebook.

На відео знято розмову детектива з жінкою, під час якої він намагається переконати її відчинити двері, нагадуючи, що є посадовою особою і що вона сама запросила його пройти в квартиру для дачі свідчень.

Жінка ж стверджує, що детектив опинився в її квартирі обманним шляхом.

Свекруха Корчак закрила слідчого НАБУ

Свекруха голови НАЗК Наталі Корчак закрила слідчого НАБУ у себе вдома. Шок. Відео. Клініка. Слідчий прийшов до неї у справі нашого розслідування про незадеклароване авто, яким користується голова НАЗК: http://bit.ly/2pRqhS3 В принципі, в нашому сюжеті свекруха поводиться ще веселіше. Запальна пані.

Опубліковано BIHUS.info 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомили, що детектив бюро, який прибув для вручення повістки у справі голови НАЗК Наталії Корчак, був замкнений у квартирі її родичкою.

Жінка нібито спочатку висловила бажання бути допитаною на місці і запросила детектива до квартири, але в момент підписання протоколу після дзвінка синові (чоловікові голови НАЗК), відмовилася підписувати протокол, замкнула детектива НАБУ в квартирі та сховала ключ.

Наразі детектив уже покинув квартиру свідка.