ua en ru

Коммі завоював пояс IBF і став кандидатом на бій з Ломаченко

Коммі завоював пояс IBF і став кандидатом на бій з Ломаченко Фото: Василь Ломаченко (instagram.com/lomachenkovasiliy)

Ганський легковаговик нокаутував представника Росії Ісу Чаниева

Ганський боксер Річард Коммі завоював вакантний титул чемпіона світу за версією за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF у легкій вазі (до 61,2 кг). Про це повідомляє РБК-Украина з посиланням на проумортерскую компанію Top Rank.

Поєдинок проходив у місті Фріско (Техас, США) і закінчився перемогою над росіянином Ісою Чаниевым технічним нокаутом у другому раунді. При цьому представник РФ опинився в нокдауні вже в ході першого раунду.

Бій пройшов в андекарде поєдинку за звання чемпіона світу за версією WBO між колумбійцем Элейдером Альваресом і росіянином Сергієм Ковальовим.

Таким чином, для 26-річного Чаниева це поразка стала другим за кар'єру в 15 боях. 31-річний Коммі здобув 28 перемогу при двох поразках.

Переможець цього бою є кандидатом на бій з чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBA і WBO Василем Ломаченком. Обидва боксери ще до поєдинку подписали відповідний контракт.

Нагадаємо, що наступний поєдинок українця запланований на 12 квітня в Лос-Анджелесі. При цьому Ломаченко доведеться вибирати, провести наступний бій за пояс IBF або захист титулу за версією WBA.

Титул IBF у легкій вазі став вакантним після того, як Майки Гарсія (39-0, 30 КО) вирішив піднятися в напівсередню вагу для бою проти Еррола Спенса.