ua en ru

Визначився останній учасник 1/4 фіналу Кубку України

Визначився останній учасник 1/4 фіналу Кубку України Фото: "Десна" - "Зоря" (facebook.com/FCZoryaLuhansk)

Луганська "Зоря" стала останнім учасником 1/4 фіналу Кубка України. Підопічні Віктора Скрипника обіграли чернігівську "Десну" з рахунком 1:0 у перенесеному матчі 1/8 фіналу турніру.

Єдиний м'яч у грі забив півзахисник Владлен Юрченко на 16 хвилині ударом з пенальті. У матчі не обійшлося без вилучень. На 59 хвилині зустрічі арбітр видалив автора гола, який зіграв необережно, і суддя спочатку продемонстрував хавбеку жовту картку, але після перегляду повтору арбітр показав червону. Догравали поєдинок команди в рівних складах - на 89 хвилині другу жовту отримав півзахисник "Десни" Олексій Гуцуляк.

Даний поєдинок відбувся 16 грудня, що є найпізнішою датою проведення офіційного матчу в історії України. Ця гра була перенесена через участь "Зорі" в Лізі Європи.

Попередні п'ять матчів четвертого раунду Кубку відбулися 2 грудня. У чвертьфінал турніру пройшли "Верес", "Дінпро-1", "Колос", "Агробізнес" та "Олександрія". Націй стадії до них приєднаються "Динамо", як переможець Кубка України 2019/20, а також чемпіон України "Шахтар".

Матчі 1/4 фіналу турніру заплановані на 3 березня 2021 року. Фінал повинен пройти 12 травня в Тернополі на міському стадіоні, який не зміг прийняти матч в нинішньому році через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, у торішньому фіналі "Динамо" в серії пенальті обіграло полтавську "Ворсклу".