ua en ru

"Зоря" після перемоги над "Лестером" припиняє боротьбу за плей-офф Ліги Європи

"Зоря" після перемоги над "Лестером" припиняє боротьбу за плей-офф Ліги Європи Фото: "Зоря" - "Лестер" (lcfc.com)

Луганська "Зоря" в домашньому матчі п'ятого туру Ліги Європи мінімально перемогла "Лестер". Зустріч пройшла в Запоріжжі на "Славутич-Арені" і завершилася з рахунком 1:0.

У першій половині гри "чорно-білі" були ближчими до взяття воріт ніж їхні імениті суперники, але відзначитись не вдалось. Взагалі команда Брендана Роджерса жодного разу не пробила в створ воріт "Зорі" за перші 45 хвилин.

Довести справу до гола луганчани змогли вже у другому таймі. Єдиний м'яч у грі забив Аллахьяр Сайядманеш, який вийшов на заміну.

Друга перемога поспіль у поточному розіграші Лізі Європи дозволила підопічним Віктора Скрипника з шістьма очками піднятися на третє місце в групі, однак не допомогла їм пройти в плей-офф турніру.

У паралельній зустрічі "Брага" досягла необхідного їй успіху на АЕКом (4:2), набравши 10 очок і став недосяжним для "Зорі". Українська команда завершить свої виступ на євроарені 10 грудня коли на виїзді зіграє з "Брагою".

Нагадаємо, минулого тижня Україна скоротила відставання від Шотландії і не дозволила наблизитися Туреччині в таблиці коефіцієнтів УЄФА завдяки внеску "Зорі".